Big Skunk Auto
Genotype: Skunk x Big Bud x Ruderalis
Fenotype: 20% Sativa / 70% Indica / 10% Ruderalis
Bloei: 60 - 70 dagen
Productie: binnen - 220-500 gr / m2, buiten: 80-150 gr / plant
Hoogte: 80-100 cm
THC: 18%
Autoflowering variëteiten variatie Big Skunk - dit is het gemiddelde van de Auto Color fabriek instelling met dichte kleine "toppen", een zeer productieve en gemakkelijk te kweken, vooral in het open veld. De krachtige invloed van genen "wildings," die het effect van avtotsveteniya heeft kan de soort nog in de Wasteland omstandigheden te overleven, dus hij is uit praktisch het gebruik van minerale meststoffen niet nodig. Er zij evenwel planten zorgen ruimte vanwege de krachtige en uitgebreid wortelstelsel, typisch voor dit ras. Indo-ruderalisnaya genetica maakt het zeer vergelijkbaar met de pozdneperestroechnuyu Chuikov, alleen veel productiever, compact en vooral - effectief. Het effect van het gebruik van dit type kan worden omschreven als een heldere solide high gevolgd door een krachtige ontspannende Steen - in het algemeen, de klassieke "gras" voor een dag van ontspanning in de avond. Kwaliteit wordt ook gebruikt in de westerse geneeskunde.
Blueberry Auto
Genotype: Blueberry x Ruderalis
Fenotype: 10% Sativa / 80% Indica / 10% Ruderalis
Bloei: 60 - 70 dagen
Productie: binnen - 220-500 gr / m2, buiten: 70-120 gr / plant
Hoogte: 70-100 cm
THC: 19%
Legendarische "blue" Blueberry variëteit met een opvallende blauwe tint van de bladeren en krachtige "Indian" komt nu kan groeien in een mum van tijd. Gekruist met zorgvuldig geselecteerde gevallen van Cannabis Ruderalis, in geslaagd om een stabiele avtotsveteniya al bereiken in de derde generatie van hybridisatie. Dit blijkt reeds ontwikkelingsstadium van plantenontwikkeling tot snelle groei en de snelle opkomst van het "groene weight" op de takken en stam. We hebben ook in geslaagd om de karakteristieke smaak en het aroma van de kwaliteit Blueberry behouden - bessen, licht gekruid met karakteristieke "hashish" naalden. Zeer geschikt voor in de noordelijke breedtegraden, zoals volwassen door het midden van de zomer - zelfs korte en regenachtig.
Snow Star Auto
Genotype: White Widow x AK47 x Ruderalis
Fenotype: 10% Sativa / 80% Indica / 10% Ruderalis
Bloei: 60 - 70 dagen
Productie: binnen - 220-500 gr / m2, buiten: 70-120 gr / plant
Hoogte: 70-100 cm
THC: 20%
Is een auto-bloeiende variëteit is een hybride variant van de Sneeuw Star - het product van de kruising van White Widow met de AK-47. Niet alleen is zo'n een explosief mengsel in staat was om een stabiele nakomelingen geven, het was zelfs in staat om over te steken met autoflowering variëteiten. Het resultaat is een "Snow Star Auto" - een zeer productieve en krachtige AUTO KLEUR, die de "witheid" geërfd - talrijke kristallen die de toppen bedwelmende THC - de Witte moeder en neerhalen van de Afghaanse-Braziliaanse paus. Planten en inderdaad lijken op witte sterren - onder de HPS 600W massieve langwerpige bult op de bovenkant en stralende stralen van de lange scherpe bladeren, omgeven door een aureool van witte trichomen, dichter bij het ​​seizoen van de oogst zal zeker wiebelen op een dunne steel harde, glinsterend als een spoel van suikerspin op een stokje. Helaas is de opbrengst van deze soort niet te hoog.
Northern Lights Auto
Genotype: Northern Lights x Ruderalis
Fenotype: 15% Sativa / 75% Indica / 10% Ruderalis
Bloei: 60 - 70 dagen
Productie: binnen - 250-500 gr / m2, buiten: 80-150 gr / plant
Hoogte: 80-170 cm
THC: 19%
Northern Lights - een ras dat het beste zelf binnenshuis. Eigenlijk, voor dit doel het is een keer gemaakt, en bijna alle moderne rassen voor grouboksa of bevatten de genetica, of op een of andere manier te herhalen. Autoflowering variatie hier - geen uitzondering en tonen uitstekende resultaten in de grow-box, met als voordeel dat het niet nodig de fotoperiode bij de overgang naar bloei veranderen: de planten zelf bepalen wanneer zij "tijd". Struiken kunnen rekken tot twee meter, met een klein aantal van takken en bladeren, en significant met zware toppen. Dunne kronkelende steel is zeer geschikt voor de teelt methoden "zee van groene" en "groene laag", wordt gemakkelijk gebogen door "inspanningstest" - een ander voordeel van het Noorderlicht Auto in een 'gesloten' teelt. Bloei begint heel snel, maar duurt negen weken tot de "hobbels" zal niet de noodzakelijke norm te bereiken. De smaak en het aroma in deze klasse zijn zeer ongebruikelijk, bijna even met citrus en zure, zoete bessen en kruidige noten. Verward soort Northern Lights Auto vrijwel onmogelijk met niets.
Haze Auto
Genotype: Haze x Ruderalis
Fenotype: 30% Sativa / 60% Indica / 10% Ruderalis
Bloei: 80 - 85 dagen
Productie: binnen - 350-650 gr / m2, buiten: 150-200 gr / plant
Hoogte: 90-100 cm
THC: 20%
Een van de oudste families van psychoactieve hennep rassen gefokt in Nederland aan het begin van het tijdperk van het nationale drugsbeleid versoepeling. Rastaman Zaden geslaagd om dichter bijna terug naar de oorspronkelijke Haze genetica terug, opnieuw de oorspronkelijke verscheidenheid reeks selectief fokken. Als aanvulling op haar genetica Ruderalis, in geslaagd om een ​​autoflowering variant, tegenwoordig bekend als de Haze Auto te creëren. Deze variëteit heeft bleek verrassend snel groeiende en vroege bloei zijn: begint meestal bloeien in de vierde-vijfde week van de vegetatieve fase, waarna duurt acht weken. Dan kunt u oogsten opnemen - meestal een kleine dichte toppen bedekt met een witachtige "waas" die zijn trichomen ploertendoder tetrahydrocannabinol. Planten bereiken een meter hoogte, Automatische kleuren om heel veel. Afwisseling is goed voor in het koude klimaat als klaar voor de oogst lang voor het begin van de koude weer.
Amsterdam Herer Auto
Genotype: Jack Herer x Haze x Ruderalis
Fenotype: 20% Sativa / 70% Indica / 10% Ruderalis
Bloei: 60 - 70 dagen
Productie: binnen - 220-400 gr / m2, buiten: 80-150 gr / plant
Hoogte: 70-100 cm
THC: 19%
Is een hoge adellijke elegante plant met kleine bladeren - smal aan de basis, de uitbreiding van de daling aan het einde, bijna niets te maken met indyushnymi "mokken" - en een dunne kronkelende steel is ideaal voor indoor groeiende, vooral door «Sea of Green» («De zee van groen"). De hoge verhouding van knoppen te bladeren in het voordeel van de kegels maakt het een productieve en zeer aantrekkelijk voor commerciële kwekers. Verscheidenheid is algemeen bekend niet alleen in veel van de Amsterdamse coffeeshops, maar ook in veel dispensariyah waar patiënten hem vaak te maken met chronische pijn - Amsterdam Herer Auto heeft een krachtige kalmerende, bijna hypnotiserend effect dat de pijn in het getroffen lichaam kwaal kan verlichten. Het hoge gehalte aan kannabidola aanvulling geneeskrachtige eigenschappen van dit kruid. Zoals de meeste autoflowering rassen met de heersende Indiase genetica, Harer Auto bloemen voor een lange tijd, maar de beloning aan het eind van een overvloedige oogst, die kan oplopen tot 100 gram per plant.